Halefoğlu İmam Hatip Ortaokulu

WEB https://halefogluiho.meb.k12.tr
Adres : HALEFOĞLU KÖYÜ HALEFOĞLU KÜME EVLERİ İMAM HATİP ORTAOKUL BLOK NO: 91/5 MERKEZ / KARS
VİZYON : - Tarihi ve Kültürel mirası değerlendirebilen, - Yaşanan hayatı yorumlayabilen, - Problemlere çözüm üretebilen, - Yarınları planlayabilen nesiller yetiştirmektir vizyonumuz.
MİSYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün.
Saatler : 08.30 - 15.00
Yabancı Dil : İngilizce.
Isınma : Kalorifer.
Servis : 05356450522 Memet OĞUL
Ulaşım : İl merkezine servis ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 20 Km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol-Voleybol-Basketbol Turnuvaları